Purple Bow Tie

Wednesday, 27 July 2016

DOKOH PATCH

Views
Assalamualaikum semua,
macam mana nak jadikan baju anda yang kosong 
dan kusam MENJADI CANTIK, MENARIK DAN BERSERI-SERI

                                                        WHATSAPP 011 26828617
                                                                FB Emellda Ma
          BARU2 ini...  Raya Aidilfitri dah jadi macam satu fenomena dalam dunia fesyen...
                                           DOKOH PATCH design menjadi pilihan. 








kenapa korang kena grab dokoh patch ni:

                                                   1) sebab ni design paling terkini dan limited.
                                            2) paling best iron on je, tak perlu jahit, so sangat jimat masa
                            3) tak perlu nak kemain menjaga, boleh masuk washing machine tanpa perlu risau

                                                            PELBAGAI CORAK

















CONTOH BAJU YANG DITAMPAL...

CANTIK SANGAT2


                                           TAMPAL DI TUDUNG/SHAWL PUN BOLEH





                                                              So, kalau nak book awal-awal
                                                                WHATSAPP 011 26828617


            p/s: setiap design memang limited tauu. kalau terlepas, gigit jarii atau menangis air mata darah

                                                                       .....HUHUHUHU....



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment